Manzárd Café
Tenger ihlette hullámok a P&G - től

Tenger ihlette hullámok a P&G - től

Azt tartja a mondás, hogy a kevesebb néha több. Ez igaz erre a frizurára is, hiszen elkészítése csak pár percet vesz igénybe, ugyanakkor gyönyörű, természetes megjelenést biztosít.Tökéletes választás a nyár esti bulikhoz, hiszen nem kell állandóan attól tartanod, hogy szanaszét áll a hajad, hiszen az Ausztráliában őshonos növényi kivonatokat tartalmazó Aussie hajlakk ragyogóan természetesé varázsolják a hajadat, miközben legrakoncátlanabb fürtjeidet is rögzíti.

 BEACH WAVES

 

 1. LÉPÉS

Fúj egy kis Aussie Hair Insurance Heat Protecting Shine hővédő spray-t a nedves hajadra, majd lazán szárítsd meg, hogy elérd a természetesen dús hatást.

au1.JPG

 2. LÉPÉS

Válaszd el a hajadat, alsó és felső részre, majd alulról kezdve egy vékony hajsütővas segítségével az arcodtól kifelé göndörítsd be a tincseket. A tincsek lazítása érdekében Aussie Sprunch flexible hajlakkal lefújt hajkefével óvatosan fésülködj meg.

au2.JPG

 3. LÉPÉS

Az igazi Beach Waves hatásért, óvatosan húzd végig az ujjaidat a hullámokon, majd fújd be a hajadat az Aussie Total Miracle 7n1 szárazsamponnal.

au3.JPG

Van egy jó hírünk, még nem késtél le a P&G rendezvényéről, ahol profi fodrászok és sminkesek, szamba táncosok varázsolnak el Rio de Janeiroba a közelgő Olimpiai Játékok alkalmából. Nincs más dolgod, mint július 14-én 12 óra után ellátogatni a Westend City Centerbe és megpörgetni a P&G szerencsekerekét a nyereményekért.

süti beállítások módosítása